I samband med våra utbildningar har du möjlighet att beställa våra startpaket till specialpris.

Du behöver inte vara utbildad hudterapeut för att gå våra kurser, utan vi går alltid igenom grundläggande teori innan vi börjar med praktikdelen.

Halvdag: 10:00 – 14:00

Heldag: 10:00 – 17:00

Fika & Certifiering ingår i alla våra kurser

KROPPSvaxning

HELDAG

På denna vaxningskurs lär du dig vaxa olika kroppsdelar med remsvax i form av roll-on och burkvax samt med remsfritt vax i form av vaxpärlor.

Pris: 4.990:- ex. moms.

Kontakta oss

SUGARING

HALVDAG

Vaxning med honungsemulsion /sockervax /sockerpasta är en väldigt bra och effektiv vaxningsmetod. Trots att vi inte säljer denna produkt i dagsläget så kan vi erbjuda en utbildning kring produkten som säljs av många andra varumärken.

Honungsemulsion och sockervax är 100% vattenlösliga och naturliga produkter. Båda appliceras och tas bort med en speciell teknik som kallas för sugaring tekniken. Utbildning och träning i denna teknik är en förutsättning för att få ett lyckat resultat. Hårborttagning genom denna metod är skonsam och passar alla kroppsdelar.

Pris: 3.990:- ex. moms.

Kontakta oss

brasiliansk vaxning

HALVDAG

Brasiliansk vaxning/intimvaxning innebär att man tar bort allt eller nästan allt könshår. Brasiliansk vaxning är idag väldigt populärt, därför är det en bra idé att utöka dina vax-kunskaper med denna teknik.

Pris: 3.990:- ex. moms.

Kontakta oss

ansiktsvaxning

HALVDAG

Denna kurs är en heldagskurs där vi går igenom teori och praktik för vaxning av ögonbryn, överläpp, haka, kind och näsborre. Vi lägger mest fokus på de områden du vill jobba med mest och ser till att du lämnar kursen med de kunskaper du behöver för att kunna erbjuda ansiktsvaxning i din salong.

Vi rekommenderar starkt denna utbildning till exempelvis frisörer eller make up-artister som vill kunna komplettera sina behandlingar med ansiktsvaxning.

Pris: 2.990:- ex. moms.

Kontakta oss

full utbildning

2 HELDAGAR

Få en utbildning som täcker alla våra vaxkurser och lär dig allt du behöver kunna för att vaxa som ett proffs. (Brasiliansk vaxning ingår ej)

Pris: 9.990:- ex. moms.

Kontakta oss

boka din utbildning idag