På Mollient Spa erbjuder vi endast premium produkter anpassade för skönhetssalonger.

Som ett svenskt varumärke inom vaxningsmarknaden med fokus på innovation kan vi med djup stolthet säga att vi genom kombinationer av antika metoder och moderna tidens vetenskap, lyckats ta fram de mest högkvalitativa vaxerna på marknaden.

Vi startades 2018 efter ett helt års förberedelser där vi tillsammans med våra hudterapeuter och produktutvecklare prövat och testat olika ingredienser och formler i ett av världens tuffaste klimat: Norden. Ett klimat där huden exponeras till extrema väderförhållanden på en daglig basis. Våra skonsamma produkter hos Molliént skyddar och tillför näring till huden, vilket gör de särskilt anpassade för känslig hud.

Vi tog fram den perfekta grundformeln där vi upplevde en gemensam sak, vilket var att huden upplevdes som vårdad och uppmjukad istället för torr och skadad, som är en vanligare känsla. Därför föll namnet på vårat varumärke naturligt: Molliént, inspirerat av det engelska ”emollient” som betyder ”uppmjukande”.

Molliént är idag känt bland både salonger och konsumenter, då vi ständigt arbetar på att nå ut slutkonsumenten för att de ska uppleva en skonsammare och behagligare vaxningsupplevelse samtidigt som appliceraren får ett bekvämare och lättare vax att arbeta med.

Hur kan vi erbjuda så låga priser med sådan hög kvalitet? Eftersom att vi tillverkar våra produkter i så pass stora volymer, blir marginalerna högre, vilket gör att vi kan sänka priserna för er.

Framtaget i Sverige och anpassat för alla hud typer – vart du än befinner dig i världen. Produkter som håller vad de lovar – produkter som ni kan lita på.

Kontakta oss om ni skulle ha några frågor eller funderingar. Vi erbjuder personlig service och rådgivning inom alla område.