Information från Molliént Spa

TILLSAMMANS

Just nu står vi alla inför en tuff period med tanke på vad som sker i världen. Vi bryr oss om våra befintliga och nya kunder och vi vill att varenda en av er ska vara kvar i branschen när denna kris är över. Därför har vi ett ansvar att hjälpa till. Vi vill bidra till att just din situation kan bli lite bättre.

Hälsan på dig, dina kollegor samt era klienter är en prioritet under dessa kommande veckor. Vi som är estetiker har blivit tränade på renlighet, det är dags att tillämpa kunskap och vara positiv! Det är viktigt att ni talar om för era kunder vilka åtgärder ni tar för att hålla de och er själva säkra.

 

Hur kan vi på Molliént Spa bidra?

Vi har fyllt på vårat lager med munskydd som ni kan köpa här på vår hemsida.

  • Vi säljer dessa munskydd men vi vill vara noga med att poängtera att vi inte tjänar något på att göra detta. Ni betalar vad vi betalar – NOLL vinst. Vi gör detta enbart för att hjälpa.
  • All personal inom Molliént Spa bär på munskydd.
  • Ni som terapeuter kommer kunna bära på munskydd för att skydda er själva samt era kunder.
  • Ni kan dessutom erbjuda munskydd till era klienter inför en behandling.
  • På så sätt kan ni skapa ett högre förtroende för er salong
  • Och därav möjligtvis få en utökad kundgrupp i dessa svåra tider, då det finns en större trygghet att göra behandlingar hos just er.

Utöver detta erbjuder vi en förmånlig paketlösning till er salong då vi vill hjälpa till så mycket som möjligt:

  • Vi har justerat betalningsvillkoren från 30 dagars faktureringstid till 60 dagar. Vid behov kan vi utan några som helst bekymmer ordna upp till 90 dagar.
  • Vi vet att en del av er har det lite tuffare med ekonomin på grund av omständigheterna. Därför erbjuder vi 40% rabatt på hela sortimentet till alla våra kunder.

Använd rabattkod: TILLSAMMANS i kassan. Denna rabattkod GÅR att kombinera med våra andra erbjudanden på hemsidan som exempelvis 25% rabatt på vaxkassetter vid köp av 96 st, vilket betyder att ni kan få över hela 55% rabatt.

För att handla på vår sida behöver ni vara inloggade. Skapa ett konto här: www.mollientspa.se/mitt-konto/ Vi har öppet dygnet runt och skickar ut paketen samma dag för alla ordar som görs innan 16:00. Vi tar emot beställningar via telefon, WhatsApp och självklart via hemsidan.

Har ni några frågor kan ni ringa oss på 018-300 300.

Ni når oss även via SMS och WhatsApp på 076-788 00 07.

Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.