MEDDELANDE TILL VÅRA KUNDER

Vi inser att det här är oroliga tider och en helt ny situation för alla – särskilt för småföretagarna. Vi vill bara tala om att vi fortfarande finns här och att vi räknar med att jobba för dig samtidigt som vi ser till att våra medarbetare är trygga.

Nedan hittar du information – uppdateringar, frågor och svar, resurser och mycket annat – som kan vara till hjälp, särskilt just nu.

Vi vill också veta hur du har det och informerar därför om hur du kan få kontakt med oss och andra småföretagare. Vi inser att det här är en oförutsägbar situation som hela tiden förändras. Vi kommer att göra vårt bästa för att hela tiden finnas här för dig och hålla dig uppdaterad.

Som alltid, tack för att du handlar hos oss!

Sköt om dig!

Team Molliént Spa

Frågor och svar om coronaviruset

Många olika typer av restriktioner har införts runtom i världen. Kan jag fortfarande beställa produkter och få dem säkert levererade?

  • Hela vårat inventarie är från sommaren 2019 så det finns ingen risk att viruset fanns hos våra leverantörer under tiden som våra produkter producerades.
  • Vi har ett bra och säkert samarbete med våra fraktpartners för att säkerställa att beställningarna levereras i tid och utan problem.

Vilka åtgärder vidtar ni för att upprätthålla medarbetarnas säkerhet?

  • Personalens hälsa och säkerhet är det vi prioriterar allra högst. Vi följer myndigheternas anvisningar och arbetar proaktivt för att minska risken för överföring till och bland våra medarbetare. Vi utvärderar kontinuerligt ytterligare åtgärder som kan vara lämpliga för att säkra våra medarbetares hälsa och säkerhet.
  • För personalen som måste vara på plats för att utföra sitt jobb har vi utökat städning, desinficering och andra rengöringsåtgärder.
  • All personal som är på plats bär dessutom på munskydd.

Har det förkommit några störningar i servicen till Molliént Spas kunder?

  • Vi har inte upplevt några störningar.

Vad skulle effekten bli av en tillfällig stängning av er tillverkningsfabrik?

  • Vi har tillräckligt med varulager för många kommande månader.

 

Användbara resurser för småföretag: https://www.verksamt.se/om-verksamt/nyhetsarkiv/-/journal_content/56_INSTANCE_0LpMHH7zZQ6q/10183/NYHET_CORONA_2