BRASILIANSK VAXNING

Intimvaxning har en hög efterfråga året runt, men det växer definitivt i popularitet under sommarmånaderna. Allt från bikinilinjen till brasiliansk vaxning. Genom vårat unika remsfria varmvax blir upplevelsen för kunder effektivare, mildare och mycket behagligare än någonsin tidigare.

Ytterligare bra nyheter för era kunder: det finns ingen anledning att vänta i veckor och veckor på nästa vaxning. Med vårat skonsamma remsvax kan de allra kortaste hårstråna avlägsnas utan problem samtidigt som huden berikas av näringsrika oljor.

En normal bikinivaxning tar bort hår vid och utanför bikinilinjen. Det är en traditionell och vanlig behandling i Sverige. En brasiliansk vaxning innebär att man avlägsnar allt hår vid underlivet. Ibland vill kunden behålla lite hår framtill för att skapa en så kallad landningsbana. Idag växer efterfrågan för Manzilians, vilket är könsvaxning på män.

Kunder som aldrig testat brasiliansk vaxning förut vet oftast inte så mycket om den typen av vaxning. Troligtvis har de sökt en del på internet för att ta reda på mer information. Tyvärr brukar det dock inte lätta på nervositeten eftersom en hel del information som går att hitta är felaktig och missledande.

Vaxningsvärlden och dess uttryck samt metoder kan förvirra nya kunder. En stor del känner inte till skillnaden mellan t.ex. varmvax och kallvax. Därför är det bra att dela med sig av den informationen via exempelvis hemsidan eller på plats i salongen. Det kan leda till att er nya kund känner sig tryggare inför sitt första besök.

Andra tips inkluderar:

  • Erbjud en lista med vanliga frågor & svar som ni erbjuder på något sätt. Vare sig det är via hemsidan, e-post eller på plats.
  • Det första intrycket är otroligt viktigt. Informera dem om de olika fördelarna och varje steg av processen.
  • Erbjud ett högkvalitativt och skonsamt vax för att optimera upplevelsen för era kunder.

Läs mer om vårat utbud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.