Priser och betalning

Samtliga priser på hemsidan är angivna i SEK och är exklusive moms.

Efter att ni beställt era varor här på Molliént Spa skickas en bekräftelse till den e-post som angivits. Denna orderbekräftelse bör sparas vid eventuell kontakt med vår kundtjänst. Kundtjänsten når ni snabbast genom att skicka ett mail till info@mollientspa.se eller via telefon till 018-300 300

Det totala priset inklusive moms och eventuella fraktkostnader syns i varukorgen.

Integritetspolicy

I samband med er registrering och beställning godkänner ni att vi lagrar och använder era uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot er. Ni har enligt GDPR (General Data Protection Regulation) rätt att ta del av, ändra och ta bort den information som vi har registrerat om er. (Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.)

Läs mer på vår sida om integritetspolicy

Leveranser

Vi packar alla ordrar samma dag eller nästa arbetsdag. Beställningar som görs innan 15.00 skickas samma dag. Det tar sedan vår budfirma 1-2 dagar att leverera försändelsen till er adress. Vi skickar alla sändningar från vårat lager på Salabacksgatan 50, 754 32 i Uppsala till hela Skandinavien inom totalt 1-3 arbetsdagar.

Vi erbjuder leveranser från dörr till dörr oavsett geografiskt läge via DHL Paket. När ni gör en beställning bör ni vara på plats mellan klockan 10.00-16.00, 1-2 dagar efter ni gjort beställningen. Har ni stängt och paketet inte kan levereras utgår det en extra avgift på 95:- ex moms från DHL. Vi kommer att vidarefakturera denna kostnad till er.

Vi erbjuder även leveranser till postombud via DHL Service Point. Då är det erat ansvar som kund att hämta ut försändelsen på utlämningsstället inom 14 dagar innan den returneras till oss. I de fall där försändelsen ej hämtats ut kommer ni att debiteras de faktiska fraktkostnader för tur och -returfrakten.

Vid ordrar över 1000 kr är det Fri frakt. Under 1000 kr debiteras en småorder avgift.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar i leveransen.

Ångerrätt

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp med fria returer. Det innebär att information om eventuellt ångrat köp ska ske skriftligen senast 30 dagar efter att ni mottagit er försändelse.

Önskar ni ångra erat köp skickar ni ett e-post till vår kundtjänst på info@mollientspa.se och meddelar oss om detta. Vi bokar då en upphämtning från er adress så snabbt som möjligt.

Varor som återlämnas måste vara oanvända, i oskadat skick och med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering. Notera att om produkten minskat i värde till följd av att den hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt, till exempel under undersökningen av varan eller liknande, så kan vi göra ett skäligt värdeminskningsavdrag på köpeskillingen.

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti på alla våra produkter. Finner ni att en vara inte fungerar så ska ni skicka ett mail till info@mollientspa.se och förklara felet och därefter skicka varan till oss på Molliént Spa.